گل درخت سدر(کنار)
 
درباره وبلاگ


سلام من یک دوست دار طبیعتم که طی چند سال عکس های زیادی از طبیعت و حیات وحش و مکان های تاریخی و.... گرفته ام که از طریق این وبلاگ آنها را به اشتراک میگذارم. امید وارم دوست داران طبیعت ایران حتما مطالب این وبلاگ راببینند .
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 94
بازدید دیروز : 57
بازدید هفته : 228
بازدید ماه : 224
بازدید کل : 232780
تعداد مطالب : 84
تعداد نظرات : 13
تعداد آنلاین : 1

زیباترین عـکس های حیات وحش و طبیعت ایران
iranian flowers_iranian birds_iranian nature




درخت سدر یا همان کنار از جمله درختان منطقه گرمسیری کشور می باشد که درفصل پاییز پر از شکوفه های سفید ریز می شوند و عطر آنها بسیار مطبوع است .میوه این درخت کنار است که درعکس پایین نمایش داده شده .عسل شکوفه های درخت کنار هم بسیار لذیذ است

ميوه كنار سرد و خشك است. ميوه نارس آن قابض و نافخ و رسيده آن دير هضم و خوردن ۲۰۰ گرم آن مسهل صفرا از معده و روده هاست و حرارت را فرو مي نشاند. خوردن ميوه رسيده ترش آن باز كننده گرفتگي هاي مجاري و كشنده كرم معده و روده است. براي سرد مجازان مضر است و بايد با سكنجبين خورده شود. ميوه خشك آن قابض است و آرد آن را كه از سائيدن كنار رسيده بدون هسته حاصل مي شود با كمي آب مخلوط كرده و با انواع شربتهاي مناسب مي خورند. سرخ كرده و بو داده ميوه كنار خيلي قابض است و براي اسهال و زخم روده ها و تبهاي گرم مناسب است. خوردن شيره مغز هسته آن تبهاي گرم خوني و صفراوي را دفع مي كند و براي آبله، سرخجه، و سرخك نافع است و عطش را تسكين مي دهد. دانه پخته آن قابض است و ضماد كوبيده آن براي شكستگي اعضاء بدن، براي رفع سستي اعضاء و سرعت حركت آنها نافع است. برگ كنار را سدر مي نامند. ضماد برگ كنار و شستن بدن با برگ آن براي زخمها و پاك كردن چرك بدن و تقويت موي سر و جلوگيري از ريزش مو و تقويت اعصاب نافع است. چوب كنار سردتر و خشك تر از برگ آن است و براي جلوگيري از خونريزي و زخم روده ها و اسهالي كه از ضعف معده ناشي شده باشد مفيد است و تنقيه با جوشانده چوب آن براي جراحات روده ها و گرد چوب آن براي زخم هاي گرم مانند زخم آبله مفيد است. خوردن جوشانده و پخته ريشه آن بسيار مغذي و مفيد است . براي اين كار در حدود ۲۰۰ گرم ريشه آن را بيرون آورده، تميز كرده و پوست آن را خراش مي دهند و در آب ريخته و به جوش مي آورند تا عصاره ريشه بيرون آيد و آب كاملا سرخ رنگ شود. سپس آن را صاف نموده و مي خورند، براي چاق شدن و درخشاني رنگ چهره نافع و بسيار مقوي است. از صمغ درخت نيز براي رفع پوسته پوسته شدن و خارش سر استفاده مي شود.
سابقا در ايران موسوم بوده است كه پوست شاخه هاي درخت كنار را خشك كرده و ساييده كه آنرا با نام آرد كنار در بازار عرضه مي كردند. از اين آرد در دباغي استفاده مي شده است.

 

كنار پارسي :
گونه اي ديگر از جنس كنار است كه در ايران مي رويد و چون از نظر خواص طبي جالب است به شرح آن مي پردازيم :
نام فارسي: كنار فارسي
نام انگليسي: Wild jujube
تيره: Rhamnaceae

 

مشخصات گياه شناسي

كنار فارسي نوعي كنار وحشي است. درختچه اي است كه ساقه هاي آن در هم رفته و كرك دار و داراي خار و تيغ است. برگهايش تخم مرغي گرد و كامل است. سطح تحتاني برگها را كركهاي سفيد رنگ پوشانده و ميوه آن گرد و كوچك است. انتشار جغرافيايي اين درختچه در هندوستان است. در ايران در نواحي غربي و جنوبي ايران از لرستان تا خوزستان و كرمان و جيرفت و بلوچستان انتشار دارد. در جيرفت تا ۱۲۰۰ متر ارتفاع از سطح دريا مي رويد.


تهیه کننده:معصومه مالمیر "کارشناس گیاهان دارویی و معطر"

 منبع:http://alborzeman.ir



نظرتو در مورد این عکس بگو؟

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







پنج شنبه 18 مهر 1392برچسب:طبیعت,حیات وحش,منظره,,,, :: 15:55 ::  نويسنده : مجتبی عبدالهی